Ελλάδα, Θεσσαλονίκη - 5 Ιουνίου

Access Energetic Facelift®
Η πιο απίστευτα χαλαρωτική και αναζωογονητική εμπειρία!
Γνωρίζετε πως οι σκέψεις σας δημιουργούν την πραγματικότητά σας; Είστε έτοιμοι να αφήσετε όλες τις απόψεις που διατηρείτε για το πως πρέπει να γερνάτε; Είστε έτοιμοι να έχετε καλύτερη σχέση με το σώμα σας; Λοιπόν… χαλαρώστε και ετοιμαστείτε να μεταμορφωθείτε!

Anna Rodina
Τι είναι το Access Energetic Facelift®
Μήπως νιώθετε δυσαρεστημένοι όταν κοιτάτε στον καθρέφτη και παρατηρείτε ότι αποκτήσατε μερικές ακόμα ρυτίδες και γραμμές; Παρατηρείτε ότι έχετε λιγότερη ενέργεια και άσχημη διάθεση όλο και πιο συχνά; Τα μαλλιά σας αραιώνουν και γίνονται γκρίζα; Ανησυχείτε για το πώς να δείχνετε στα καλύτερα σας για μια σημαντική εκδήλωση, παρουσίαση πελατών, φωτογράφηση ή βίντεο; Σας λείπει να μπορείτε με ευκολία και χαρά να κάνετε τα πράγματα που κάνατε, χορό, πεζοπορία κλπ.; Μήπως μόνο στη σκέψη της πλαστικής χειρουργικής και των ενέσεων botox θέλετε να τσιρίξετε;

Το Access Energetic Facelift είναι πολύ περισσότερο από μια διαδικασία καλλωπισμού! Μερικοί άνθρωποι έχουν αναφέρει ότι είναι περισσότερο σαν ανόρθωση ζωής, παρά επιδερμίδας, που προσφέρει καλύτερα επίπεδα ενέργειας, εσωτερική σταθερότητα και διαύγεια. Κάποιος με εμπειρία στις ενεργειακές θεραπείες θα μπορούσε να δει τη διαφορά σε μια ή δυο συνεδρίες. Τα αποτελέσματα φαίνεται να είναι μόνιμα μετά από 20 συνεδρίες. Φανταστείτε να απολαμβάνετε μια χαλαρωτική θεραπεία αντί να υποβάλλεστε σε χειρουργική επέμβαση! Επειδή αυτές οι συνεδρίες περιλαμβάνουν και την ενεργοποίηση ορισμένων σημείων Bars, η συνέδρια Facelift διαρκεί λίγο παραπάνω από τις θεραπείες Bars.

Η πιο απίστευτα χαλαρωτική και αναζωογονητική εμπειρία!

Το Access Energetic Facelift είναι μια εκπληκτική διαδικασία που μπορεί να εξομαλύνει, να σφίξει και να αναζωογονήσει το πρόσωπό και το σώμα σας – χωρίς χειρουργική επέμβαση, ενέσεις, απολέπιση ή φάρμακα! Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να αναζωογονήσετε το πρόσωπο σας και να αποτρέψετε την διαδικασία της γήρανσης. Η τεχνική μπορεί να δημιουργήσει παρόμοια αποτελέσματα σε όλο το σώμα.

Πώς μπορεί να γίνει καλύτερο αυτό;!
Μερικά από τα αποτελέσματα που απολαμβάνουν οι θεραπευόμενοι με το ενεργειακό Energetic Facelift:
Νιώθουν και φαίνονται πιο αναζωογονημένοι και χαλαροί τόσο στην εμφάνιση (ειδικά στα μάτια) όσο και στην συμπεριφορά. Έχουν περισσότερη λάμψη και νεότερη εμφάνιση της επιδερμίδας.
Μειωμένη εμφάνιση ρυτίδων, γραμμών και οιδημάτων. Πιο ομαλό, καθαρό, και σφιχτό δέρμα.
Ανόρθωση σε πιγούνι , φρύδια, λαιμό, μαστούς, γλουτούς και σε όλο το σώμα.
Μειωμένες ουλές και σμήγμα.
Εξομαλύνει φλεγμονές , κνησμό, και δερματικές παθήσεις. Τα φρύδια επιστρέφουν στο αρχικό τους χρώμα (από γκρι!).
Σταματάει τη διαδικασία της αραίωση των μαλλιών μετά από 4 συνεδρίες.
Βελτιώνει την όραση σχετικά με τις αποστάσεις.
Βελτιώνει την ψυχική και πνευματική λειτουργία.
Οροι
Όλα τα μαθήματα θα γίνουν στα αγγλικά με ελληνική μετάφραση. Όλες οι σημειώσεις και τα βιβλία είναι στα Αγγλικά.
Διεθνής πιστοποίηση
Μετά το τέλος της τάξης
Διάρκεια 1 ημέρες
Από τις 10.00 έως 17.00
80% πρακτική εξάσκηση
Ο κάθε συμμετέχων θα λάβει και θα προσφέρει συνεδρίες κάθε μέρα
Προϋπόθεση συμμετοχής
Για κάθε μάθημα απαιτείται προκαταβολή 55 ευρώ.

Η τιμή του σεμιναρίου συμπεριλαμβανομένης της πιστοποίησης (είναι σύμφωνη με τη διεθνή τιμολογιακή πολιτική της Access Consciousness®)
Πολιτική για παιδιά:
Οι έφηβοι ηλικίας κάτω των 18 ετών καταβάλλουν τη μισή τιμή, καθώς και όσοι επαναλαμβάνουν το σεμινάριο.

Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 15 ετών έρχονται μαζί με τους γονείς τους δωρεάν.
Κόστος
210€
Κάνε τώρα την εγγραφή σου και λάβε τις καλύτερες προσφορές!
Tόπος
Ελλάδα, Θεσσαλονίκη - 5 Ιουνίου

Υπεύθυνη διοργάνωσης σεμιναρίου: Tatyana Slyepchenko
Για κρατήσεις καλέστε στο τηλέφωνο: 6932256495 (What's App)
email: accessbarsathens@gmail.com
Το Access Energetic Facelift είναι απολύτως ασφαλές για γυναίκες και άνδρες και λειτουργεί αρμονικά με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία. Χρησιμοποιεί πάνω από 28 ενέργειες για να διευκολύνει τις αλλαγές που θέλετε να δείτε στον εαυτό σας, στο σώμα σας, στο πρόσωπο σας και στη ζωή σας. Εάν είστε καινούργιοι στις ενεργειακές θεραπείες, μπορεί να σας ενδιαφέρει να διαβάσετε αυτό που είπε ο Dr. Mehmet Oz στην Oprah στις 20 Νοεμβρίου 2007:

"Αρχίζουμε τώρα να καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα που γνωρίζουμε στην καρδιά μας είναι αληθινά, αλλά δεν μπορούσαν να μετρηθούν. Καθώς καταλαβαίνουμε τώρα πόσο λίγα γνωρίζουμε για το πώς ακριβώς λειτουργεί το σώμα μας, αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε ότι το επόμενο μεγάλο βήμα στην ιατρική είναι η ενεργειακή ιατρική. Δεν είναι η καλή μηχανική των μελών και των αρθρώσεων μας. Δεν έχει να κάνει με τη χημεία του σώματός μας. Είναι η ενέργεια που επηρεάζει το πως αισθανόμαστε! "

Και επειδή μεγάλο μέρος της εξωτερικής εμφάνισής μας είναι μια αντανάκλαση του τι συμβαίνει εσωτερικά, οι συνεδρίες Facelift περιλαμβάνουν και το λεκτικό προγραμματισμό της Access για να αλλάξετε πραγματικά την άποψή σας σχετικά με τη γήρανση. Μόλις αναγνωρίσετε ότι η άποψή σας δημιουργεί και την πραγματικότητά σας και σταματήσετε να κρίνετε το σώμα σας, μπαίνετε επιτέλους και αυτόματα στη θέση να μπορείτε να κάνετε τ

ις επιλογές σας για να αλλάξετε, ότι εσείς θέλετε!

Κράτηση και πληρωμή
Sign up right now!
Registration
By clicking register you agree to your Privacy Policy.
Sign up and pay
By clicking register you agree to your Privacy Policy.